0889 37 37 25 sportsoul2016@gmail.com

Спорт близо до теб

Играй, участвай, вдъхновявай

ТениС

Тенисът е забавен и лесен спорт, чрез който  да бъдете активни, предоставяйки възможност вие и вашето семейство да спортувате, да създавате социални контакти да се забавлявате и играете това лято. Възможности, чрез които да развиете любовта си към тениса, включително безплатни сесии:

 

Спорт близо до теб- Първи стъпки

Десетки безплатни събития ще се провеждат през лятото в страната. Ще бъдат осигурени професионално оборудване и треньори , а сесиите са проектирани така, че да отговарят на цялото семейство, включително мини тенис, кардио тенис, много други забавни игри, в които да вземете участие.

 Включи се, вземи участие!!!

Регистрация чрез съобщение

 

 

изпратете съобщение

Регистрация

Как да се регистрирате

Моля регистрирайте се като родител/настойник на детето.
Можете да направите това на посочените телефон и имейл за регистрация

Телефон за записване

+359889373725

Телефон за записване

+359883439049

записване на

sportsoul2016@gmail.com

Тенис

Тенисът е един от най-добрите спортове, които помагат на детето да развие ценни житейски умения; като уважение, работа в екип, честна игра, и концентрация, развитие на креативност и творческо мислене.

Игри и сходни спортове

Тенис за деца е чудесен начин за децата да придобият нови умения, чрез мнoгообразие от спортни игри и  да научат основите на играта, така че да могат да изградят увереност , докато се забавляват в безопасна среда, като професионални треньори ще ги въведат в играта и предадат своя опит, вдъхновение и любов към спорта.

За връзка с нас

0889 37 37 25
sportsoul2016@gmail.com

Искате ли да разберете повече?

Галерия
Блог

изпратете съобщение